hero-lampopumput

Ilmalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput

Meiltä saat laadukkaat, tyylikkäät ja jokaiseen hintaluokkaan sopivat ilmalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput paikalleen toimitettuina ja asennettuina. Olit sitten yritysasiakas tai yksityishenkilö, me autamme löytämään juuri sinulle sopivat laitteet useiden eri merkkien ja mallien valikoimasta.

Rahoitukset alkaen ResursBankista 12 kk maksuajalla vain 4.90€/kk kuluilla tai OP:sta alkaen 50€/kk.Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää asuntosi energiatehokkaasti. Pumpun avulla siirrät ulkoilmasta tulevan lämpöenergian kotisi lämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu on erittäin hyvä lisä normaalin lämmitysjärjestelmän lisäksi ja sen avulla voit säästää asuntosi lämmityskustannuksissa jopa 50%.

Ilmalämpöpumppua käytetään kesäkuumalla myös asuntojen ja tilojen viilentämiseen. Sisälämpötilaa on helppo säädellä kaukosäätimen avulla juuri sellaiseksi, kun toivot. Joissain malleissa myös wifin kautta. Ilmalämpöpumppu kierrättää ilmaa ja se poistaa ilmassa leijailevia epäpuhtauksia raikastaen näin samalla myös hengitettävää huoneilmaa. Meiltä saat laatumerkkien, kuten Cooper & Hunter, Daikin, Gree, Hitachi, Innova, Mitsubishi , Panasonic ja Viwax ilmalämpöpumput, asianmukaisesti asennettuna. Toimitamme myös muita merkkejä.


Suosituimmat tuotteemme

Daikin

Emura

Cooper&Hunter

Arctic 09

Mitsubishi Electric

MSZ-LN


Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu soveltuu yksinään erinomaisesti pääasialliseksi lämmönlähteeksi, mutta sen voi ottaa käyttöön myös nykyisen lämmitysjärjestelmän oheen. Se on kokonaiskustannuksiltaan edullinen ratkaisu, koska se maksaa itsensä nopeasti takaisin energiansäästönä. Yhä useampi asentaakin ilmavesilämpöpumpun sähkö- tai öljylämmityksen tilalle.

Ilmavesilämpöpumppu siirtää ulkoilmasta tulevan lämpöenergian vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään, jolla voidaan lämmittää sisätilojen lisäksi myös käyttövesi. Pumppu lämmittää tehokkaasti myös kovilla pakkasilla, säilyttäen tasaisen sisälämpötilan asunnossasi. Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teille sopiva ilmavesilämpöpumppu parhaiden merkkien valikoimasta – saat sen meiltä rahaa säästäen ja oikein asennettuna.

Suosituimmat tuotteemme

Mitsubishi Electric

Ecodan R32

Daikin

Altherna 3 H HT

Multi Heater

EVI HP 20

Valtionavustusta öljylämmityksestä luopumiseen

Mikäli sinulla on ympäri vuoden asuinkäytössä oleva pientalo (omakotitalo tai paritalo), jossa on öljylämmitysjärjestelmä, voit saada 4000 euroa valtionavustusta korvatessasi vanhan öljylämmitysjärjestelmän jollakin toisella lämmitysmuodolla, kuten esimerkiksi ilmavesilämpöpumpulla. Öljylämmityksestä luopumisen yhteydessä on mahdollista hakea myös tehdyn työn osuudesta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys on tuolloin 60% (tiedot v. 2022, enimmäismäärä 3500 euroa). Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ilmalämpöpumppujen ja ilmavesilämpöpumppujen asennus ja huolto

Lämpöpumppujen asentaminen vaatii aina ammattilaisen tekemään työn. Teemme kaikki ilmalämpöpumppujen ja ilmavesilämpöpumppujen asennukset ja huollot vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Toimimme 150 km säteellä Tampereelta.

Muistathan, että kaikista suorittamistamme asennustöistä on mahdollista hakea verottajan myöntämä kotitalousvähennys. Kotitalousvähennys on 40% tehdyn työn osuudesta (tiedot v. 2022, enimmäismäärä 2250 euroa).

background-block

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko lämpöpumppujen energiatehokkaasta tavasta lämmittää taloa? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä juuri teille sopiva lämmitysjärjestelmä.