Aurinkosähköjärjestelmät
ja aurinkopaneelit

Meiltä saat laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja aurinkopaneelit niin omakotitaloon, mökille kuin yrityksesi käyttöön. Edustamme useita laadukkaita merkkejä ja toimitamme mm. suositut GEF-aurinkosähköjärjestelmät Fronius-invertterillä, ammattitaitoisesti paikalleen asennettuina. www.gef.fi

Rahoitukset alkaen ResursBankista 12 kk maksuajalla vain 4.90€/kk kuluilla tai OP:sta alkaen 50€/kk.

Aurinkosähköjärjestelmät

Ajatus aurinkosähköjärjestelmästä, sen ympäristöystävällisyydestä ja ilmaisesta sähköstä kiinnostaa monia, mutta sen asennusta ja kannattavuutta mietitään kuitenkin pitkään. Aurinkopaneelit ovat pitkällä tähtäimellä varsin hyvä investointi, koska poikkeuksetta niiden avulla sähkölasku pienenee.

Meiltä saat kaiken mitä aurinkosähköjärjestelmään tarvitset aina kattokiinnikkeistä asennukseen ja huoltoon. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja kestäviä aurinkopaneeliratkaisuja. Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopiva aurinkosähköjärjestelmä sekä arvioidaan kokonaiskustannukset.

Aurinkopaneelit

Asettamamme aurinkopaneelit soveltuvat kaiken tyyppisille ja kokoisille katoille – räätälöimme aurinkopaneeliratkaisut aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä saat aurinkopaneelit asennuksineen noin 100 km säteellä Tampereelta ja autamme kaikissa aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä asioissa.

Aurinkopaneeleiden, tai toiselta nimeltään aurinkokennojen, avulla voit kätevästi lämmittää asuintilat ja käyttöveden sekä käyttää kaikkia kodin sähkölaitteita normaalisti aina vatkaimesta sähköauton lataukseen.

Suosituimmat tuotteemme

GEF

Aurinkopaneeli 370W

Rauli All Black

Harjakattokiinnike

Aurinkosähköjärjestelmien asennusta ja huoltoa ammattitaidolla

Aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmän asentaminen vaatii aina ammattilaisen paikalle tekemään asennuksen. Meillä on vuosien kokemusta ja ammattitaitoa aurinkosähköjärjestelmien asentamisesta ja huolloista.

Aurinkopaneelien sekä aurinkosähköjärjestelmien asennustöistä on mahdollista saada verottajan myöntämä 40% kotitalousvähennys (tiedot v. 2022, enimmäismäärä 2250 euroa). Kotitalousvähennys myönnetään tehdyn työn osuudesta.

background-block

Kiinnostaako ympäristöystävällinen ja edullinen sähkön tuottaminen?

Aurinkosähköjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja edullinen ratkaisu sähkön tuottamiseen. Ota yhteyttä, niin mietitään millainen ratkaisu soveltuu parhaiten teille.